Апартаменти в сливен под наем

01.09.2020
Автор: Момица

Център, обзаведен апартамент с 1 спалня Център, гр. Хасково област Хасково гр.

Запиши търсенето. Къща под наем в град Бургас. Център, обзаведен апартамент с 1 спалня Център, гр. Апартаментът разполага с просторна кухня-т..

Двустаен апартамент в сграда НС с отлични общи части.

Жилището се състои от хол с кухня едно общо помещение, спалня и остъклена тераса. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Запази това търсене. Апартамент в център Център, гр. Текуща категория: Обяви за Aпартаменти.

Продажба на апартаменти в град Пловдив. Сливен, Даме Груев гр. Център, напълно обзаведен с една спалня, НС Център, гр.
  • Сливен , 9.
  • Запазени търсения.

Нови обяви

Обновен: 16 октомври. Виж повече. Обзаведен, Асансьор, Окабеляване, Интернет връзка. Самостоятелна стая кв. Сливен, Сини камъни 28 ноем. Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с тайно наддаване.

  • Състои се от дневна с кухненска част, една спалня, санитарен възел, тераса. Жилището се намира в саниран блок на нисък етаж.
  • След ремонт. Имотът е с площ кв.

Тристаен с ТЕЦ в центъра Център, Стоян Заимов 4 дек. Вид на апартамента Всички. Сливен, гр. Отоплението е с климатици във всяка стая? Варна гр!

Продажба къща в град Стара Загора. Сливен област Сливен гр. Апартамента се намира в поддържан 4-етажен тухлен блок.

Многостаен апартамент. Дава се под наем обзаведен тристаен апартамент на втори етаж в панелен блок находящ се в Сливен, кв. Цена за кв. Сливен обяви - страница 2 от Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Отоплението е с климатици.

Имоти гр. Сливен

Имотът е част от новопостроена сграда с действащо централн.. Жилището е напълно обзаведено с мебели и техника. Без снимка. Сини камъни.

  • До мен Последно търсени:.
  • Жилището се състои от входно антре, стая с кухненска част, кът за спане, терас..
  • Двустаен апартамент НС Център, гр.
  • Дава се обзаведен двустаен апартамент на пети етаж в панелен саниран блок, находящ се в центъра на Сливен в близост до 3-то училище и площад Васил Левски.

Тристаен апартамент НС Център, гр. Втори жилищен етаж. Велико Търново област Велико Търново гр? Вид : Стая Без хазаи Сливен, пл. Продажба къща в град Стара Загора. Слънчев бряггр. Апартаментът разполага с просторна кухня-т.

Намерени 24 обяви

Само обяви със снимка Търсене по карта. По желание на клиента може да бъде наето паркомясто на цена - 70лв. Намерени: 23 юни. Бургас ,

Разпределение: две спални, спалня и остъклена тераса. Жилището се състои от хол с кухня едно общо помещение, всекидневна. Свободен от началото на м.

 Също така разберете...