Пещера съевата дупка работно време

26.03.2021
Автор: Валентина

Общото разстояние е около - 10км. Брайковци — местността Окапците — защитена територия "Гарванче" — местността "Езерото" — местността "Ратица" — кв.

Северната му страна искри, сякаш е посипана със скреж или със скъпоценни камъни. Тя е най-близката до София благоустроена пещера, работи без почивен ден и през лятото и през зимата в детайли даваме раб. Брайковци — местността Окапците — защитена територия "Гарванче" — местността "Езерото" — местността "Ратица" — кв.

Лявата част на залата, скрита от погледи и варварски ръце, е сравнително запазена. Различните музикални тонове се получават в зависимост от височината, дебелината и широчината на сталагмита. Всеки, който е посетил Съевата дупка, казва, че тази пещера прилича на прекрасен сън или на приказка. При посещение на голяма група хора е силно препоръчително да се обадите около седмица предварително, за да бъде изработен индивидуален график.

Търсещите спокойствие и уитни хюстън песни бодигард толкова приключенски настроените туристи могат да изберат някоя от пътеките, предлагащи разходка из района. Зимно работно време: - ч. За последния със сигурност не ходете ако пътищата не са сухи и спокойни, подсказват. Огромни блокове, че изкачването до там с кола си е едно приключен, пещера съевата дупка работно време.

При въпрос към екскурзовода какво се е случило с .

Виртуална карта

При посещение на пещерата се препоръчва връхна дреха и удобни обувки. Името й дават по време на османско робство, когато в нея са се укривали двамата братя близнаци — Съю и Сею. Чудесното географско разположение предоставя възможността от нея човек да се любува на Стара планина в посока изток-връх "Марагидик". Наречена е така заради сталактит с формата на ракета. При посещение на голяма група хора е силно препоръчително да се обадите около седмица предварително, за да бъде изработен индивидуален график.

Дестинации Градове. ЕДЕН дестинации в България.

Неусетно и неволно природата е изваяла образите на Богородица и Младенеца, патриарх Евтимий Търновски, образувана от същите натрупани блокове.

Пред нея вдясно между блоковете личи отвор на "пропаст", находяща се в. Други атрактивни места Препоръчваме Ви да посетите и фермата за щрауси "Сините щрауси", че е на около 3 млн. Смята се. Интернет фото.

Последни новини

А обърне ли се чивек на север сутрин преди изгрев слънце може да се видят как блестят водите на река Дунав. Пещерата отстои на 3 км от селото и е разположена на около м надморска височина. Върви се по стар коларски път и след около 1 час се стига до "Бездънния пчелин".

Къмпинг туризъм. С повече въображение в нея могат да се различат вкаменени слон, орел. Вълнуващото екстремно преживяване е гарантира.

Добави коментар

Веднага се хвърля в очи най-дебелият сталактон на пещерата - с височина 4,5 и обиколка 13 метра. После всичко се прелива в кремавия цвят и в цвета на слоновата кост, за да стане отново кървавочервен отблясък. Skip to content.

Интернет страница. Преди това пет години е проучвана и благоустроявана.

В последните два туристически маршрута, могат да се съчетаят пешеходния и колотуризма. Пещерата е била благоустроена за посещения още през г. Песента "Детство мое" и епизоди от филма "Неочаквана ваканция" са направени тук. Именни пространства Статия Беседа. Тук екскурзоводът ни показа и уникалните по рода си скални образувания, най-голяма от които е залата на Срутището. Съева пещера съевата дупка работно време се състои от 5 зали, наречени хеликтити.

ГоГо Нет e-Shop.

Как се стига до пещерата „Съева дупка“

Пещерата е била благоустроена за посещения още през г. Това унищожило много от образуванията. Търсещите спокойствие и не толкова приключенски настроените туристи могат да изберат някоя от пътеките, предлагащи разходка из района.

Тя се намира на 4 км. Брестница в непосредствена близост да пещера "Съева дупка". Едва направили първите си крачки в Съевата дупка, ахваме от удивление пред вълшебните фигури и обра.

 Също така разберете...