Музеи земята и хората софия

16.04.2021
Автор: Пейчин

Една от първите сгради с цялостна железобетонна конструкция. Privacy Overview This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.

Работно време. Черни връх 4 гр. Входът е свободен за: Хора в неравностойно положение; Дарители на музея с дарителска карта; Членове на международния комитет на музеите ICOM с карта; Цени на видеопрожекция в Националния музей "Земята и хората" Обикновени билети - 4. Дестинации Градове. Права на потребителите и сигурност.

Само броят на организираните концерти за периода от неговото основаване надвишава Валутна информация. Музеят е домакин на множество различни художествени изложби и вечери на класическата музика. Намира се на бул. Една от първите сгради с цялостна железобетонна конструкция. Притежава библиотека, видеоте.

Беседи: Обща беседа на български език — 10 лв.

Съдържание

Продават се и информационни материали за музея. Дестинации Градове. Морски туризъм. Местоположение в Столична община. Иван Радев, а монументалната живопис е дело на проф. От минералните видове, срещащи се в България, са представени образци.

В него е представено минералното царство на Земята в различни негови аспекти. Само броят на организираните концерти за периода от неговото основаване надвишава Дестинации Градове. Работно време: от вторник до неделя Продават се и информационни материали за музея.

Добави коментар

Музеят разполага с библиотека , научни лаборатории, експозиционна, заседателна и видео зали. Екологичен туризъм. Подредени на регионален принцип, интересни са експонатите от Витоша двустранни дравитови кристали, титанит, апатит, брукит и анатаз, колекция от обработени декоративни камъни , от Кремиковци различни морфоложки типове на барита , Маджарово орфеит, самородна мед, малахит, какоксен и др.

Геоложки кът за деца и възрастни - 1. Експонатите са събирани близо 45 години, а сред най-интересните образци са пещерните бисери. За да бъдат показани повече от минералните богатства, съхранявани във фондовете на музея и да станат достъпни за публика? Христо Ганчев. Конгресен туризъм.

Последни новини

Екологичен туризъм. Богдан Богданов, Леонид Ратиев, проф. Видове туризъм Културен туризъм. Драгоманско блато Прочетете повече. Работно време: от вторник до неделя

Селски туризъм. Сградата е реставрирана и адаптирана по проект на арх. Цени на видеопрожекция в Националния музей "Земята и хората" Обикновени билети - 4. Мишколц, Унгария? Входът е свободен за: Хора в неравностойно положение; Дарители на музея с дарителска карта; Членове на международния комитет на музеите ICOM с карта; Цени на видеопрожекция в Националния музей "Земята и хората" Обикновени билети - 4, музеи земята и хората софия.

Специализирана беседа с образователна цел - През музея преминават годишно над 16 деца.

Виртуална карта

Видове туризъм Културен туризъм. Средствата за изграждането и събирането на експонатите са изцяло от дарения. Входни такси: Възрастни — 4 лв.

Обща екскурзоводска беседа на чужд език - Добави коментар Твоето име. Драгоманско блато Прочетете повече.

 Също така разберете...